HomeVipz GenerationCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Welcome To our youth Generation Society ..... The Vipz II Generation Community .... Jika anda berminat untuk Order baju,sila klik 'Order Vipz Generation T-shirt' Terima Kasih .... 1Malaysia 1Club 1Generation ....

Welcome To Sabah Vipz Generation Youth Club
Terima Kasih kerana sokongan anda terhadap kelab ini.sokongan anda amat lah dihargai. -Kepada Freshie Vipz,sila perkenalkan diri anda di Ice Breaking dan Request tag id..
View unanswered posts
 Forum TopicsPosts
Last Posts
No new posts

Vipz Generation Community

Moderator: (Extream vipz)
19278Sabah Vipz Gener...
September 24th 2011, 5:53 pm
Fredy Yeong View latest post
.No new posts

Vipz Team

Untuk mengetahui dan mengenali member team daerah masing-masing serta info mengenai acara atau ingin meminta bantuan dalam team masing-masing...
448Sabah Vipz Gener...
September 24th 2011, 5:53 pm
Fredy Yeong View latest post
.No new posts

Youth Chit-chat

Please cerita jak kat sini apa2 yang korang nak cerita,tapi jangan lari dr topik..kalo nak topik lain nak deceritakan,just post topik yang baru,supaya member yang lain tak bingung nak reply yang mana satu....tq...
6128Cam mana nak kas...
September 20th 2011, 1:52 pm
Fredy Yeong View latest post
.No new posts

Lantak korang nak jawab

kalau nak buat games words, teka-teki and story korang yang seram , lawak jenaka, or kisah cinta korang?... sila share kat sini..kakakaka....
644Puzzle.....2
August 25th 2011, 4:12 pm
DaveSFC View latest post
.No new posts

Cadangan atau kritikan

Berikan cadangan atau kritikan yang boleh anda kemukankan disini.
358Cadangan....
September 16th 2011, 8:10 am
DaveSFC View latest post
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.

Sabah Vipz Generation Youth Club

Ini adalah mengenai kelab Sabah Vipz Generation Club dan Misi yang hendak dicapai oleh kelab kami.Kami berharap agar kelab ini mampu menjadi kelab yang disegani oleh kelab Remaja dan Belia yang lain.
11Sabah Vipz Gener...
September 24th 2011, 6:14 pm
Fredy Yeong View latest post
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.

IkLan

IkLan
00
No new posts

Shout 2 The Vipz Generation

782Request tag id...
March 11th 2012, 5:58 pm
Gewolski DCM View latest post
.No new posts

Request tag id

Sesiapa nak request tag id,Just request kat sini.
Moderator: (Extream vipz)
251Request tag id...
March 11th 2012, 5:58 pm
Gewolski DCM View latest post
.No new posts

Helpdesk

Apa saja yang anda ingin menanyakan soalan,sila nyatakan di helpdesk forum.
531Cadangan....
August 25th 2011, 4:16 pm
DaveSFC View latest post
No new posts

Ice breaking

Perkenalkan diri anda di Ice breaking.
10100native from nort...
August 25th 2011, 4:15 pm
DaveSFC View latest post
No new posts

Whats-up Vipz..

445Senarai nama:
August 25th 2011, 4:17 pm
DaveSFC View latest post
.No new posts

Pemilihan The Moderator

Barangsiapa yang hendak menjadi moderator (MD) or Obsever (Ob)...join jer lar...
223Senarai nama:
August 25th 2011, 4:17 pm
DaveSFC View latest post
.No new posts

Competition site

Competition site adalah mengenai pertandingan yang telah disetujui oleh Moderator Vipz Generation...So,support us...
222Design Picture s...
August 25th 2011, 4:17 pm
DaveSFC View latest post
No new posts

Community

Ini adalah info mengenai komuniti yang ada dI Sabah..
123info(back door i...
September 16th 2011, 8:08 am
DaveSFC View latest post
No new posts

Any Funny???

Kalau ada video lucu or picture anda yang ingin diupload,boleh show kat sini.But not picture lucah..TQ..
313Epen kah,Cupen T...
August 25th 2011, 4:10 pm
DaveSFC View latest post
No new posts

Sudut Informasi

Ketahui Berita terkini dari Harian Metro,Straits time & Berita Harian...Amalkan budaya membaca dikalangan kita...
37130mudah.my...new w...
September 15th 2011, 1:57 pm
Fredy Yeong View latest post
No new posts

VGx Club Merchandise

323order t-shirt
September 13th 2011, 3:51 pm
Fredy Yeong View latest post
Today's active topics
Today's top 20 posters
Overall top 20 posters
Delete the forum cookies
Who is online?
Who is online?Our users have posted a total of 719 messages
We have 25 registered users
The newest registered user is jade ninety-five
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest
Most users ever online was 7 on August 11th 2012, 10:09 pm

Registered Users: None
No users have a birthday today
Users with a birthday within the next 7 days: Siau Hui (22)
Legend : [ (The Racing KiD) ][ (Extream vipz) ][ (Excellent vipz) ][ (Mega Vipz) ][ (The vipz) ][ The new vipz ]

New postsNew postsNo new postsNo new posts  Forum is lockedForum is locked